Over Electro Gommans

Electro Gommans

Venray: een regio in bloei

 

De afgelopen jaren heeft de regio Venray zich weten te ontwikkelen tot een logistiek centrum van formaat.

Bedrijven als DSV, Flextronics en CEVA Logistics hebben de bedrijvigheid in onze regio versterkt met hun aanwezigheid. Wij zijn dan ook trots dat deze ondernemingen onze directe en effectieve aanpak hebben weten te waarderen.

Professionele medewerkers

Electro Gommans beschikt over kundige werknemers met veel ervaring. Ons personeel is goed opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden in de klimaattechnologie. We merken dat de no-nonsense aanpak die kenmerkend is voor onze medewerkers wordt gewaardeerd. Met onze 24-uurs storingsdienst zijn wij altijd voorbereid op onverwachte zaken. 

De beste leveranciers

 

Electro Gommans is een A-dealer van toonaangevende leveranciers als Hotraco, Fancom en Stienen. Wij krijgen hierdoor directe ondersteuning van deze bedrijven. Bovendien fungeert Electro Gommans voor een groot aantal subdealers als aanspreekpunt en leverancier van Fancom apparatuur.

Vernieuwingen of verbeteringen bespreken?Samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.Neem contact op

Een rijke historie

In het midden van de vorige eeuw startte Jan Gommans een rijwielzaak aan de Molenhoek te Oirlo. In 1958 werd deze zaak overgenomen door zoon Johan en diens vrouw Martha. Johan besloot na de MULO een avondopleiding tot elektricien te volgen en verhuisde in 1961 het bedrijf naar zijn huidige locatie aan de Hoofdstraat. De verhuizing betekende het afscheid van de rijwielzaak. Johan en Martha gingen verder met elektrotechnisch installatiewerk en handel in bruin- en witgoed. Begin jaren tachtig namen zij het belangrijke besluit om zich meer toe te leggen op agrarische projecten, iets wat tot op de dag van vandaag een belangrijk onderdeel is van de focus en identiteit van Electro Gommans.

Jan, zoon van Johan en Martha, nam midden jaren tachtig het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn leiding is het bedrijf naast de initiële agrarische focus verder uitgebouwd naar andere sectoren. Gevestigde namen als Maessen Projecten, Arvato Bertelsmann, Flextronics, DSV en CEVA Logistics hebben een partner gevonden in Electro Gommans en maken dan ook gebruik van onze brede en specialistische dienstverlening.

In 2009 heeft het pand aan de Hoofdstraat een ingrijpende modernisering ondergaan en in 2013 is de wit- en bruingoedwinkel vergroot en gemoderniseerd. Door deze forse uitbreiding is Electro Gommans klaar voor verdere groei en beschikt het over een grote eigen voorraad. Hierdoor kunnen urgente zaken zonder tijdsverlies worden verholpen. Daarnaast biedt Electro Gommans na oplevering van haar projecten de best mogelijke service door 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Daardoor worden acute problemen zonder twijfel aangepakt. De platte bedrijfsstructuur binnen Electro Gommans zorgt ervoor dat de lijnen in de organisatie zo kort mogelijk zijn, waardoor efficiëntie in samenwerking en de communicatie tussen onze 25 medewerkers optimaal blijft. Deze persoonlijke omgang binnen en buiten het bedrijf is en zal altijd een belangrijk speerpunt van Electro Gommans blijven.