Over Electro Gommans

 

IMG_0840

 

Electro Gommans

 

Electro Gommans is een familiebedrijf dat vanaf 1961 actief is in de elektro installatietechniek en met 25 medewerkers uitgegroeid is tot een begrip in de regio. De platte bedrijfsstructuur binnen Electro Gommans zorgt voor korte lijnen waardoor efficiënte samenwerking en communicatie tussen onze medewerkers en de klant vanzelfsprekend is. Naast de agrarische sector en de (particuliere) woningbouw zijn we goed bekend in de utiliteitsbouw. Gevestigde namen als Maessen Projecten, Arvato Bertelsmann, Flextronics, DSV, Ceva logisitics en zorginstelling GGZ hebben een partner gevonden in Electro Gommans en maken gebruik van onze brede specialistische dienstverlening.

 

Ons team

Ons team, beter gezegd 'onze jongens', zijn de keukentafel bijna ontgroeid. Met 20 vakbekwame elektriciens en servicemonteurs hebben we de nodige kennis en ervaring in huis om elke opdracht te kunnen realiseren. Onze jongens op de werkvloer worden ondersteund door ons kantoorpersoneel die de werkvoorbereiding, calculatie, administratie en facturatie verrichten.

IMG_0355

2017

 

Vestiging

Electro Gommans is sinds 1961 gevestigd aan de Hoofdstraat 37 in Oirlo. Het pand heeft inmiddels al vier uitbreidingen ondergaan. In 2008 heeft het pand zijn grootste ingrijpende modernisering ondergaan en in 2013 is de wit- en bruingoedwinkel gemoderniseerd. Door deze uitbreiding is Electro Gommans klaar voor de toekomst en beschikt het over een groot magazijn. Urgente zaken kunnen direct worden aangepakt.

 

 

 

Historie Electro Gommans:

1917
Aan de Molenhoek in Oirlo start Jacobus Gommans het ondernemerschap met een combinatie van een smederij en een fietsenzaak.
Electro Gommans
1927
Jan Gommans neemt de zaak over en er wordt afscheid genomen van de smederij. Een nieuwe focus komt binnen het bedrijf: de opkomende elektrotechniek.
1928
Elektrificatie groot Oirlo
1931
De winkel wordt uitbereid met een witgoedvoorraad en krijgt de naam: Electro Gommans
Electro Gommans
1958
Johan Gommans neemt het bedrijf over van zijn vader Jan.
1961
Electro Gommans verhuist op 27 mei naar de Hoofdstraat in Oirlo. De verhuizing betekende het afscheid van de rijwielzaak. Elektrotechnisch installatiewerk en de handel in wit- en bruingoed zijn de nieuwe speerpunten van de onderneming.
Electro Gommans
1985
Jan, zoon van Johan en Martha, neemt het bedrijf over van zijn ouders en besluit zich meer toe te leggen op agrarische projecten, iets wat tot op de dag van vandaag een belangrijk onderdeel is van de focus en identiteit van Electro Gommans.
1988
Het pand aan de Hoofdstraat ondergaat zijn eerste uitbereiding.
1998
De werkplaats wordt opnieuw uitgebreid. Een groter magazijn en meer werkplekken worden gerealiseerd.
2008
Realisatie van de laatste verbouwing aan de hoofdstraat in Oirlo. Het kantoor verplaatst zich naar de tweede verdieping en het magazijn wordt eens zo groot.
Electro Gommans
2017
Jubileumjaar Gommans. 100 jaar ondernemerschap zorgt voor een feestelijke gelegenheid. Wij zijn vol vertrouwen in verdere technologische ontwikkelingen en de toekomst van ons familiebedrijf.
Electro Gommans